Burgery
Maso na burgery očistíme a nameleme. Dochutíme pouze solí, pepřem, olivovým olejem a najemno nasekaným rozmarýnem. Směs propracujeme a vytvoříme úhledné 150 g placky. Na grilu opečeme do růžova.
Hranolky
Hranolky nakrájíme, zblanžírujeme ve vařící vodě, osušíme a smažíme v čistém oleji při 120°C do měkka. Následně můžeme zamrazit a po vytažení z mrazáku dosmažit do zlatova při 180°C.
Chutney
Cibuli s cukrem podusíme 10 minut, poté zalijeme octem a vínem a dusíme dalších 10 minut. Směs musí být lepivá a hustá. Nakonec zakápneme grenadinou. Bulky opečeme na grilu a zkompletujeme hamburger — bulka, salát, omáčka, maso, čedar, chutney, rajče, okurka, salát. Hranolky podáváme zvlášť v košíku.
Omáčka
Kančí burger
Bramborové hranolky
Cibulové chutney
Na dokončení