Recepty

Netradiční úprava jeleního masa za použití tradičních surovin. Vyzkoušejte náš nejnovější recept!

Nevíte, co v neděli k obědu? Co takhle vyzkoušet něco nového? S masem od Farmy Třebešov a receptem od šéfkuchaře z Hotelu Studánka**** to hravě zvládnete!

Inspirace v podobě receptu od šéfkuchaře Hotelu Studánka**** s použitím toho nejkvalitnějšího masa z Farmy Třebešov.

Ačkoli lov bažantů skončil v lednu, víme, že je možné využít zásoby kvalitně zmražené zvěřiny celoročně a připravit si skvělé jídlo právě teď, kdy se jaro pomaličku, ale jistě hlásí k životu. Bažantí maso patří k těm nejzdravějším díky obsahu přírodních antioxidantů.

Jelení maso se těší čím dál větší oblibě, zejména pro jeho pevnou strukturu, jemnou a výtečnou chuť. Vyzkoušejte tento steak z jeleního hřbetu či kýty.