Zvěřinová klobása, tepelně opracovaná, mírně kořeněná
Zvěřinový salám, tepelně opracovaný s pepřovým tónem
Výrobek dle tradiční staročeské receptury.
Tepelně opracovaný výrobek.
Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek.
Výrobek (ala špekáček), dle tradiční staročeské receptury s kousky špeku vhodný ke grilování.
Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek.
Uzená kýta z divočáka má specifickou chuť a je obalená ve směsi koření a česneku.
Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek.
Výrobek dle tradiční staročeské receptury z vepřového masa a kousky špeku vhodný ke grilování.
Tepelně opracovaný výrobek z vepřového masa.
Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek.
Výrobek dle speciální receptury a vybraných koření maďarského typu vhodný i na gril.
Tepelně opracovaný zvěřinový výrobek.
Výrobek dle tradiční staročeské receptury z vepřového masa ve skopovém střívku.
Tepelně opracovaný výrobek z vepřového masa.